mandag den 12. august 2013

Appeal4 - Swatch, No. 22 Foxglowe - Jeg var en af de 5 vindere!


Måske har i set, på Min facebook-side, at jeg har vundet disse 2 Appeal4-lakker i en konkurrence på Appeal4's egen fasebook-side. Jeg fik besked i fredags, om at jeg havde vundet og modtog allerede lakkerne lørdag. Det er hvis det man kalder god vinder-service. 

Konkurrencen gik ud på, at man skulle komme med en grund til hvorfor man selv eller en anden, skulle have en eller to lakker. I kan læse min, og de 4 andre vinderes grund til at vinde, her på Appeal4 bloggen. Den blå lak som hedder No. Blue honesty Maetchens choice, er til min mormor, hvis hun gerne vil havde den. Hun bliver overrasket med den, en af de kommende dage/uger.

 Appeal4 - Swatch, No. 22 Foxglowe - Nice nails by Astrid 

Den orange, No. 22 Foxglowe, er til mig selv. Den lever fuld ud op til forventningerne! Det er den første Appeal4 lak som jeg ejer. jeg har, dog godt nok, mange gange tænkt på at købe en lak fra det mærke, fordi at jeg har hørt så meget godt om det, men har aldrig fået det gjort... Men det kan jo være denne lak kommer til at ændre det. 


Den har en god tørre tid, den dækker godt og har en fin glans. Her har jeg dog Tiger, hvide lak under. Det er fordi, jeg synes ofte, at sådan nogen neon/pastelfarver lakker får nogen mørke plamager, hvor lakken ikke har dækket ordenlig. Så et lag hvid lak og man slipper for dette, samtidig med at farven komme mere frem, Win win. 

Jeg synes bare farven er så fin og frisk! Det bliver helt sikkert, en af de lakker jeg kommet til at hive frem når efteråret og vinteren blive lidt for trist, og så igen når det bare skal knald på sommeren.
På billederne ser lakken meget lys ud. Det er den også i virkeligheden, men den er også bare mere laksefarvet-orange, eller hvad man kan kalde det. Jeg kunne bare ikke få den rigtig farve med på billederne. Så ud af de 30 stykker jeg to, får i de 2 alderbedste. 

Appeal4 - Swatch, No. 22 Foxglowe - Nice nails by AstridDer er endelig kun 2 dårlige ting at sige om Appeal4's lakker ind til videre. Det er rigtig synd, at de ikke har en bred pensel. Men heldigvis fordeler lakken sig rigtig fint alligevel. Flasken er ihvertfald ikke lavet til en venstrehåndet blogger. Jeg ville gerne have haft at logoet vente rigtig, men det blev bare en akavet stilling. Den dag et firma begynder at lave venstre og højrehåndet lakker, så vil jeg virkelig synes det er vild sjov, og være næsten garanteret køber, til deres venstrehåndet lakker. ;P hehe       

Har i nogen Appeal4 lakker, og hvor mange har i? Hvilken af dem kan i best lide? Og overvejer i at købe deres nye holo-topcoat? Den har jeg ihvertfald overvejet lidt.

- Astrid

2 kommentarer:

 1. Hej søde Astrid,

  Det ser super godt ud :-) Den passer godt til dine hænder og negle, synes jeg!

  Jeg har 3 lakke fra Appeal4 og venter faktisk holo topcoaten med posten <3

  Knus Mia
  www.blogaboutmia.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Mia! jeg synes endelig også den passer ret godt til min hud farve (i forhold til andre laskefarvede lakker jeg har prøvet):)

   uh så regner jeg med at du viser den frem på din blog når du får den! ;)

   Slet

Hej :) jeg bliver altid rigtig glad for kommentar og jeg vil førsøge at svare så hurtig så mulig på dem der kommer :)

Kunne du lide dette indlæg så se også...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...