NEGLE-BIDER HJÆLP!

Jeps jeg har valgt at lave en lille negle-bider hjælp og det har jeg fordi jeg selv har været en voldsom negle-bider men jeg er nu komme af med den dårlige vane og er ved at få mere længde på mine negle en jeg nogen sinde før har haft. 

Først en lille historie:
"En dag på vej hjem fra børnehave sad jeg og bed negle. Min far sagde til mig at jeg ville få en negle-gave når jeg holde op med at bide negle også begyndte min kamp. Kampen tog yderlige 7 år og jeg prøvede alt fra at bruge Go negl (et middel man smøre på neglene og smager forfærdelig) til at tvinde mig til at lade vær men det hjalp bare ikke en meter. så en aften tænkte jeg at det kan da ikke passe jeg skal være 11 og stadig bide negle. jeg ved ikke hvad der skete efter det men den somme jeg blev 12 kom jeg hjem fra camping og så en lille rød katte killing løbe over stue gulvet, den lille røde kattekilling var min og fra da af ku neglene bare komme an for jeg bed ikke negle længer."

Godt så lad os komme igang: 

For det første så er det noget man skal beslutte jeg for at nu vil man ikke bide negle længer. og hvis det er så stor en vane for at at man ikke kan lade vejr så kan man jo altid huske på teorien om at en vane kan stoppes med en anden, altså at hvis man ikke kan komme af med negle-bider vanen så kan men få sik en ny vane eks at lægge neglelak. 

hvis man har det sådan at når man bider negle så er det nogen man gør ubevist eks. når man sidder og ser film eller er i skole, så vil jeg anbefale at man får fadt i noget Go negl og smøre på neglene det smager rigtig grimt så når man tager neglene op til munden så bliver man helt klart mindet om ikke at bide negle. Det kan købe http://www.apoteket-online.dk og du finde en direkte linke til go negl HER
Det er sådan at når man har været negle-bider i lang tid så vil man typisk have svage negle. Jeg kan huske at da jeg var stoppet med at bide negle, så knækkede mine negle ofte også havde jeg for vane bare at hive den knækkede negle af, men jeg har senere fundet ud af at når man gør det så trækker men ikke bare i det stykke af neglen som er knækket men også helt ned i rødderne af neglen, hvor den bliver lavet og så gror neglen skævt ud. Det er ikke noget der kan ses men det gør neglen svage da neglepladerne bliver forskudte. Så når man holder med at bide så er det også slut med at hive neglen af. Man skal der imod i gang med at file og klippe sine negle så vil de med tiden blive stærkere men det tager tid. 

Nu vi er ved filene og negle klipperne så er der også nogen ting der man lige skal huske. Når man filer neglen så skal man file inde mod mitten og ikke frem og til bage for så kan man risiker at flosse neglen og man skal undgå metal file da de kan være forgrove også er de ikke så hygiejniske. En ting man skal huske på både når man klipper og filer negle det er at man ikke skal klippe/filer under den hvide kant på tippen for hvis man gør det så kan det blive ømt på finderne og neglene kan risiker at bleve svagere end de er.

Negle der er tøre knækker nemmer end negle der har fået den fugt de skal have, så hvis man daglig smører sine hænder ind i håndcreme og til neglebåndene kan man smørge nogen neglebånds creme eller olie på. Jeg smører også ofte mine negle ind i Kløver Vaseline og det virker super godt synes jeg. 
man kan også have rigtig bløde negle som også bare knækker for et godt ord og til den så kan man anskaffe sig en neglehærder som er en klar lak som går ind og styrker neglene så de blive håre igen. 

Et sidste råd fra mig ville være at når man begynder at få lange negle så kan man file en lille smule i siden af neglene for der komme jo hele tiden en naturligt slid på negle tippen og kanten, så hvis man filer lidt på kanten så fjerner man de små rener og sprækker der kan være i neglen selv om man ikke man se dem.

Måske kommer der mere på denne hjælp sener men dette var de guldkorn jeg havde til jer for denne omgang hvis i har nogen tilføjelser så kom endelig med dem :) 

- Astrid      

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hej :) jeg bliver altid rigtig glad for kommentar og jeg vil førsøge at svare så hurtig så mulig på dem der kommer :)

Kunne du lide dette indlæg så se også...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...