fredag den 19. juli 2013

Fælles fredag #5 - Sommer mani - Deltager i GiveawayDet fredag, solen skinner og sommeren er endelig kommet til lille Danmark. Lige nu sidder jeg i på Vorbasse markeds ungcamp, blandt gamle og nye venner. Dette indlæg er altså planlagt, og udgivet offline.


Dagens tema er Sommer mani. En ting jeg forbinder med sommer er blå himmel og sommerfugle. Så det var da selvfølelig det, som skulle på mine negle denne gang. Jeg synes faktisk at det blev rigtig godt! Man kan lave nogen sommerfugle der minder om med den teknik der hedder one stroke (Sevideoer med one stroke her på youtube) Men da jeg ikke har de rigtige pensler til det forsøgte jeg at lave noget det lignede på min egen måde.

Det smarte ved denne mani var at jeg kunne slå fluer med et smæk, da jeg brugte dinne negle til at deltage i Mias Givaaway på www.blogaboutmia.com. Så det bare smart! Håber jeg vinder hehe


Som base har jeg brugt en lyseblå lak fra Essence, Colour & go. Jeg kan ikke finde ud af hvad den hedder, eller hvor på lakker men kan se det. Så hvis nogen at jer søde læsere ved om de har en navn og hvor på lakken det står, så ville jeg elsker at få det vide! Den har jeg forresten lige købt da jeg var på ferie  i Berlin og Polen i sidste uge. Der komme snart et indlæg med de andre negle ting jeg har købt. 
Jeg har lavet resten med akryl maling.


Næste ugen tema er mønster og det glæder jeg min bare rigtig meget til!


-Astrid  

4 kommentarer:

Hej :) jeg bliver altid rigtig glad for kommentar og jeg vil førsøge at svare så hurtig så mulig på dem der kommer :)

Kunne du lide dette indlæg så se også...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...