fredag den 16. august 2013

Fælles Fredag #8 - Chevron - ZigZagger!


Det er fredag, og den første weekend i mit 2. skoleår på HTX kalder! Burde jeg sige endelig... Nej slæt ikke! Nyder at være tilbage blandt klasse kanaraterme, igen efter en langt sommer ferie!

Nå men fredag er lig med fæller fredag! Temaet for i dag er Chevron. Chevron... Nu tænker i sikkert, "Hvad er det for noget morderne fis." Og det da helt forståeligt (Kan i holde på en hemmelighed? Jeg tænkte præcis det samme, da jeg læste det første gang. Men i må ikke sige det til nogen! Især ikke de andre piger som er med i fælles fredag ;P ) hvis man ikke har hørt om det før. Jeg ved ikke rigtig hvordan man skal forklare hvad det er. Det er endelig bare en manik som  indeholder zigzagger, på den ene eller anden måde. Jeg har lavet en søgning, i google billeder, så i kan se mange flere eksempler på det. 

Jeg valgt at gøre det simple, ved kun at lave en zigzag. Også lægger flere oven på hinanden, istedet flere ved siden af hinanden hvis i forstår. Til at starte med så havde jeg kun lavet en sølv og grønne trekant, i henholdvis tippen af neglen og ved neglebåndet. Dette synten jeg endelig var meget fint, men ville så gerne prøve at lege lidt mere med det, så lavede de andre zigzagger også. Jeg synes det blev lidt rodet da der på ringe fingeren er mange tynde linjer, og på de andre er en tyk. jeg skulle nok have nøjes med at lave tykke linjer. 

Men endelig kunne jeg aller best lide mani'en, da der kun var trekanter... Så jeg er ret sikker på, at jeg vil prøve at lave en mani engang kun med trekanter. 

Som base har jeg bruget Appeal4, No. 22 Foxglowe. Dem grønne er Essie, Navigate her, og Depend, 2045.

Nu når jeg sidder og kigger på de her billeder, så er jeg bare helt vild med de 3 farver samme! Det faldt mig bare lige ind ;)

     
 
 
Min Navigate her er desvære blevet lidt klumpet... øv øv. Må heller få fadt i noget lak fortynder inde den går helt i udu...

- Nå folkens, jeres tur! Hvad synes i en Chevron? er det bare noget morderne fis eller er det okay? Og hvilke farve kombinationer tror i ville være super flotte?

Jeg synes personelig selv at det er en rigtig fin form for negle, som jeg endelig har tænkt på at lave i noget tid. Jeg har bare aldrig vist at det havde et navn uderover "De der negle med trækanter og zigxagger på."

14 kommentarer:

 1. du har flotte negle:)
  Og jeg tænkte præcis det samme. Må ærligt indrømme at jeg slet ikke kan lide chevron i den form hvor der er flere linjer chevron ved siden af hinanden, det synes jeg virker lidt rodet. Jeg har selv lavet lidt det samme som dig bare ikke gjort ligeså meget ud af det:) brugte du stripingtape?

  SvarSlet
  Svar
  1. tak for det :)
   Har det på samme måde,det komme til at virke lidt rodet som du siger. Jeps dem har jeg set, de er også rigtig fine! ja det gjort jeg, det synes jeg er nemmere en med alm. tape :)

   nicenails-byastrid.blogspot.com

   Slet
 2. Fed kombination af farver! Det ser virkelig lækkert ud. Sådan lidt frugtsalat agtigt :-)

  Jeg har det sådan lidt blandet med chevron looket... Synes at det kan se mega fedt ud. Men har bare ikke tålmodigheden til, at gide bøvlet med så meget striping tape, som jeg gætter på at du har brugt.

  SvarSlet
  Svar
  1. tak for det :) haha den sammenligning kan jeg godt lide ;)

   jeg kunne egentlig godt lide den nuller arbejde det var :) ja det er striping tape jeg har brugt.

   Slet
 3. Fed måde at lave det på, og en rigtig fin farve kombi :D Jeg er selv rimelig glad for chevron, selvom jeg kun har lavet det 2 gange.

  SvarSlet
  Svar
  1. tak for det :) det er jeg også og det er klart noget jeg vil prøve igen :)

   Slet
 4. Super flot :-) Kan allerede mærke, at jeg er langt udenfor kategori denne gang ;p

  SvarSlet
 5. Rigtig flot mani og de farver passer da bare perfekt til hinanden :D Rigtig lækker sommer mani :)

  SvarSlet
 6. Fine farver sammen - som Anne skriver: lidt frugtsalat-agtigt!

  Jeg synes at chevron kan se ok ud, men jeg kan godt forstå dig, når du siger at du egentlig bedre kan lide, når der bare er trekanter. Jeg har det nok lidt på samme måde :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. tak for det :)

   dejlig at høre jeg ikke er den eneste :)

   Slet
 7. Hvor er de blevet flotte :)

  SvarSlet

Hej :) jeg bliver altid rigtig glad for kommentar og jeg vil førsøge at svare så hurtig så mulig på dem der kommer :)

Kunne du lide dette indlæg så se også...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...