torsdag den 17. maj 2012

Nyheder fra Depend

Hej alle sammen!
Som i nok kan regne ud, så kommer dette indlæg til at handle om 2 nyheder fra Depend. Jeg kan allerede sige nu, at det er to nyheder, som jeg lige skal have mig et lille kig på.

Magnet neglelak er noget af det helt store lige nu, og jeg er selv rigtig glad for at Depend af lavet noget okay billige noget af slagsen. For så kan jeg se om det er noget for mig inden jeg køber en fra de dyre mærker. De er i 12 forskellige farver og komme til at koste 45 kr. per styk. De er allerede komme ud i noget af de danske Matas butikker. Så jeg skal da lige fordi den lokale, i morgen og se om de har fået dem. Jeg regner med at købe er sort og en mere farve, men jeg ved endnu ikke hvad det være for en. Hvad synes i?


  

Depend har også lavet 12 holografiske lakker. Jeg har endnu ikke fundet ud af hvornår de komme ud i butikkerne, men jeg vil tro de komme engang i løbet af sommeren. Der regner jeg med at jeg skal have finger i en sølv også måske en blå, men det er helle ikke helt sikker i nu. Vi må se når de komme ud, hvilke nogen jeg lige falder for ;) 

   

Er det nogen lakker i kunne tænke jer og hvis der er, hvilke farver vil i så gerne have?  
- Astrid
(billederne er lånt henholdsvis fra Depends egens side og fra Google)

4 kommentarer:

 1. Fedt, har selv overvejet at prøve nogle af de der magnetiske neglelakker, men ikke fået taget mig sammen til at købe en :b
  Hvordan fungerer de holografiske neglelakker? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. sejt :) jeg skulle jo ha købt den med de var desvære ikke i min Matas i nu øvøv...
   det minder bare om almindelig neglelak men det er forskellig glitter i så når man venner og drejer hånde i lyset så glimter lakken i forskellige farver eks. kan en sølv lak komme til at se blå ud hvis lyset falder rigtig ind på neglene :)

   Slet
 2. Hvad!!! 45 kr er da vildt dyrt!! Kan slet ikke lige se hvordan du kan få det regnestykke til at være lig med billigt? :-) der er 5 ml i depends lak. Der er 15 ml i de fleste andre mærker. Dvs at 15 ml depend koster 135 kr. De "dyre" magnetlakke kan sagtens fås for 80-90 kr...
  Depends hololak kommer også til at koste omkring 45 kr. Samme regnestykke, en af de "dyre" mærker er meget billigere :-)
  Der er rigtig mange der lægger links på detes negleblogge med henvisninger til steder med de gode lakke til gode priser. Det har fået mine øjne op for at man godt kan få fat i de gode lakke uden at sulte resteb af måneden :-)
  Og så er jeg bare så skuffet over det udvalg vi ka b finde i fysiske butikker her i DK. Er det bare mig, eller erde der lakke i makeupstanderne i supermarkeder håbløst bagefter i moden? :-)

  SvarSlet
 3. jeg gir dig fuld stændig ret i at det er dyrt men når man som mig ikk er den der køber allermest på nettet (her virkelig svært ved at over se alle de sider) så er det en okay start bare for at se om det er nogen jeg gider ;) jeg har fundet dem i trend også (en butik som minder metet i butikken glitter) til 30 kr så tænker lige på at købe den der i steder for :) ja det er rigtig danmark har bare ikke alle de fede ting inde for neglelak! så jeg elsker at komme på ferie ;P hehe

  SvarSlet

Hej :) jeg bliver altid rigtig glad for kommentar og jeg vil førsøge at svare så hurtig så mulig på dem der kommer :)

Kunne du lide dette indlæg så se også...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...