torsdag den 8. august 2013

Ciaté - Corrupted neon manicure - Boom Box and Foam Party


Som i ved så var det min fødselsdag i lørdags d. 3 august. Dagen efter blev jeg fejret med stil, af hele min familie, det var bare en god dag. 
I gave fik jeg rigtig mange neglelakker, med desvære havde jeg mange af lakkerne og farverne i forvejen, så de må byttes.


Dog fik jeg dette sæt fra Ciaté, Corrupted neon manicure. Jeg blev bare vild glad da jeg fik, seriøst en af de bedste gaver jeg fik. Hvis i ikke ved det så er Matas begyndt at føre Ciaté.

Sætted indeholdet er blå lak, som hedder Boom Bow. Det er en vild flot blå lak, lige sådan en som manglede i min samling. Den er super nem at påføre, og dækker ved to lag. jeg har dog 3 lag, på da jeg altid har det. jeg elsker bare at der en lyserød sløjfe på flasken, det får den til at se så sød ud! ja, elsker endelig bare at det er ved alle Ciaté lakker.   
Med i sættet er der også en løs glitter, som kan drysses over den våde lak. Det er en del nemmere end forventet. Dog er det bare lidt svært at få det tilbage i flasken igen. Det har en super flot farve, og det ser rigtig godt ud på neglen. Mit kamerar kunne slæt ikke fange, hvor flot det ser ud på neglen. Hvis i vil se berede billeder af glimmeret, så kan i se det her hos Coewless.

Der er også en uv-topcoat med i sættet, men da jeg ikke har noget uv-lys at teste det med så må jeg prøve det en anden gang.

Men ellers er jeg bare rigtig glad for sættet, og jeg glæder mig så meget til der er en uv.fest et eller andet sted så skal dette sæt på igen. 
 
 

4 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare hamrende godt ud <3

  Knus Mia
  www.blogaboutmia.com

  SvarSlet
 2. Det ser rigtig fint ud! Jeg kan også godt lide, at du har valgt kun at bruge det på en enkelt negl - jeg tror, jeg vil gøre dig kunsten efter :)

  Kh Anne-Li
  www.gownsandroses.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det :) jeg er glad for at jeg kunne indspirer dig :)

   Slet

Hej :) jeg bliver altid rigtig glad for kommentar og jeg vil førsøge at svare så hurtig så mulig på dem der kommer :)

Kunne du lide dette indlæg så se også...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...