torsdag den 25. oktober 2012

Music Challeng dag 9: Glitter in the air, Pink


Ja så er det 3. sidste dag i denne challeng og vi er nået til Glitter in the air! Hvilket er en sang som jeg bare synes er kanon god! Men jeg synes det var svært at finde ud af hvad jeg ville lave... Men jeg synes det beste tidspunkt i musikvideoen er det hvor de to ungen mennesker ligger ved bålet om aftenen. Jeg har sådan en forstilling og at de ligger og kigger på stjerne og alt er bare så romantisk ;) Så jeg skulle da selvfølgelig lave en stjerne himmel! 

Efter jeg havde lavet denne mani sagde mig far til mig, "Astrid det er da ikke nytår i nu." Tja... jeg må nok give ham ret i at det nok mest er nytårs negle hehe men, but I like them!


Til basen har jeg brugt min første franken ;) Den er lavet på Wet n Wild black creme og Depend 223 som er en sølv lak. Jeg synes den er blevet rigtig god lige den farve jeg havde tænkt mig da jeg gik igang. Måske skulle bare ha været mat, men det kan jeg jo altid gøre med en matt top coat ;) Hvis i har en ide til et navn til den så kom med et bud for jeg kan ikke rigtig finde på et.

Til stjerne brugte jeg også Depend 223 også lage jeg lidt Gosh holographic oven på stjernen, så de skinder lidt.


Har i huske at se til de andre piger i dag?

Celia: http://neglegejl.blogspot.dk/

-Astrid

4 kommentarer:

 1. Det ser flot ud :-)
  Kan dog også godt se hvorfor din far sagde som han gjorde... Men hva ved fædre også om neglelak ;-)
  Hvad er der dog sket med neglen på langefingeren??

  SvarSlet
  Svar
  1. tak :) hehe ja det kan jeg endelig også godt selv forstå synes bare det var sjov ;P
   Jo ser du den anden dag gik jeg fra min skole og ned til toget det er små 100 meter og på den tid knækkede to negle hvoraf at det også gik en stor flage af den ene, jeg havde ikke lige nogen buffer så det skyndte jeg mig at få fat i dagen efter at disse negle blev lavet ;)

   Slet
 2. Det første jeg tænkte var også "nytåsnegle" hehe, men flotte er de! Og super fed effekt med hololak på stjernerne! (:

  - http://nailartbymdl.blogspot.dk/

  SvarSlet
 3. Jaa jeg kan endelig også godt selv se at de ligner nytårs negle ;) tak, jeg er også selv rigtig tilfreds med den effekt som det gav :)

  SvarSlet

Hej :) jeg bliver altid rigtig glad for kommentar og jeg vil førsøge at svare så hurtig så mulig på dem der kommer :)

Kunne du lide dette indlæg så se også...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...