tirsdag den 23. oktober 2012

Music Challeng dag 8: Video games, Lana del rey

Her komme så de negle som skulle værre vist i går... kameraet kom først i orden her til aften så derfor det dårlige billede...

Nå men altså som de andre pige så folte jeg virkelig  at denne sang var død for inspiration... MEN når jeg tænker på navnet Video games så komme jeg til at tænkte på det jeg (stor indrømmelse kommer nu) brugte alt for mange af mine 10. klasse timer på. Nemlig at spille Tetris på facebook (log mig at i aldrig gær det!) Jeg blev aldrig videre god til det spil men jeg har dog ser mange flotte teris negle såå tja det skulle jeg så også lave ;)

På ringe fingeren har jeg lavet en masse brikker som er fladet på plads og på tommeltotten har jeg lavet et T for Tetris!

Det var virkelig vild sjov at lave og helt vild hyggelig! Men hvor blev det bare ikk vild godt jeg skulle ha brugt en anden base end H&M Nerd jeg synes normalt den er flot men på disse negle er den bare kendelig... og jeg tror måske at jeg skulle have brugt striping tape til at dele negle op i firkanter så mine brikker blev mere præcise end dem jeg har lavet :) hmm måske skulle jeg prøve at gøre det engang! 

Til de andre farver ud over basen brugte jeg to way penne (jeg elsker dem)

Husk at se de andre pigers negle for i dag!
Celia: http://neglegejl.blogspot.dk/
- Astrid

1 kommentar:

Hej :) jeg bliver altid rigtig glad for kommentar og jeg vil førsøge at svare så hurtig så mulig på dem der kommer :)

Kunne du lide dette indlæg så se også...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...