mandag den 11. juni 2012

Ny måde at gradienter på!!!


Ja som i nok kan se ud fra overskriften så har jeg fundet en ny måde at gradienter på. Men inder jeg løber af med alt æren, så er det en måde jeg fandt HER. Det er en billede vejledning man skal bare trykke på NEXT også komme det næste billede, såå simpel! 

Men jeg har nu alligevel valgt at skrive en vejledning også hvis i vil have en billede vejledning fra mig også, så skal jeg nok lave sådan en ;) 

Okay så begynder vi:

1: Læg base-coat på neglen for at beskytte dine negle mod lakken

2: Læg din yngling lak (eller bare den du gerne vil have som base farve på neglen) gerne to lag (eller lakken som kræves) lad den tørre

3: Vælg en anden farve lak, som skal være den som komme som en overgang oven på base farven. (sov vist på billede ovenover ) 

4: Læg end rimelig stor klat af den farvede lak på at stykke papir eller linende, og læg en gennemsigtig lak (det kan også bruge base- eller top coat eller neglelak fortynder) ved siden af.

5: Så bruger du bare en alm. pensel til at tage lide af den farvede lak og blande med lidt af den gennemsigtige lak også pensel det på din negle, lige så stille og rolig så den første lag du laver næsten bliver helt utydelig (jo mere gennemsigtig lak du putter i den farvede jo tynder, bliver den) og så maler du lidt efter lidt længer ned af neglen til du er tilfreds med resultatet.

6: Slut med en topcoat så manien holder længer.
Jeg brugte to lakker fra la femme, en lyserød og en orange.
Det er så mit resultat hvad synes i? Jeg synes selv at det blev okay godt, og det er aldrig lykkedes mig med en svamp, så jeg tror helt klart det er sådan jeg gør fremover ;D
Er det en måde i kunne tænke jer at bruge? :)

-Astrid

1 kommentar:

Hej :) jeg bliver altid rigtig glad for kommentar og jeg vil førsøge at svare så hurtig så mulig på dem der kommer :)

Kunne du lide dette indlæg så se også...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...