torsdag den 7. juni 2012

nail art: Matematik negle


Jeg skrev jo i går, at jeg havde eksperimenteret lidt med nogen matematik-negle til min mundlige matematik prøve. Først prøvede jeg noget med trekanter som i så i går, men jeg synes ikke det var helt så matematik aktie så jeg fjernede det på lavede noget helt nyt… Der blev resultatet noget helt andet og meget beder!

Nu skal i se ULTRA MATEMATIK NEGLENE!!!

Som i kan se så har jeg lavet en masse matematik relaterede ting på mine negle. Tommeltotten er en lineal, og ringfingeren er en andengradsligning, det var hvis lige de negle det var sværest at hvad er.
Alt det grønne er lavet med Essie Navigate her, linealen er lavet med min hvide artliner og den perlemors hvide er lavet med Depend nr. 38. det sorte er lavet med akrylmaling.
Nå hvad synes i?

Jeg gik forresten op og fik 10 i går så jeg kunne ikke være mere tilfreds med mig selv! ;)

Lige inde jeg slutter så har jeg lige en lille bøn til jer, nede i bunden af hvert indlæg der er der et sted hvor i kan trykke hvad i synes om de forskellige indlær jeg laver. Der står bl.a. smuk og helt til grin. Jeg vil blive meget glad hvis i trykker jeres mening for så jeg ved hvad der virker og hvad jeg skal lave om på, på bloggen.

Vi ses
-Astrid   

2 kommentarer:

Hej :) jeg bliver altid rigtig glad for kommentar og jeg vil førsøge at svare så hurtig så mulig på dem der kommer :)

Kunne du lide dette indlæg så se også...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...