torsdag den 21. juni 2012

GOSH Rainbow on blak! Er den ikke bare smuk

Nu skal i bare høre hvad jeg fik med posten i dag! Jeg fik en Gosh Rainbow!


Er den ikke bare smuk? Jeg så den på en anden blog sidste somme og siden har den bare været i mine tanker, men det er jo en udgået model fra Gosh, så man skal være meget heldig at finde den i matas eller andre steder som forhandler Gosh. Jeg fandt den dog heller ikke i en butik, men på Facebook siden Negle Lir som er en forholdsvis ny Facebook side for negle-elsker som mig ;) Jeg er ved at bive lidt afhængig af den side... ups :I Nå men altså der var en der ville sælge sin Rainbow (jeg fårstår det ikke) også bød jeg 60 kr. og fik den! Wuup det er som at være i himmelen. 

 
Den er så smuk når man holder den i solen den skifter farve alt efter hvad vej man kigger ind på den. Normalt går jeg ikke med sort lak på hele neglen, men gud hvor kan min sorte lak blive smuk men Rainbow på. Jeg tror den lak er komme op i min top 5 af yngling lakke!

 
På det her billede kan man se lidt flere at den smukke farver med den viser slæt ikke dens fulde skønhed, hvis i nogen sinde komme i nærheden af Rainbow så for guds skyld køb den det vil i ikke fortryde ;) uha jeg der hvis ved at blive lidt små forelsket. Jeg har en ide og at så dan som mine negle ser ud lige så at det godt kunne være at mine negle komme til at se sådan ud et par gang i efteråret for det minder mig lidt om blade i skovbunden. Efteråret er virkelig en smuk årstid!

Vi ses! nyd sommeren i mens den er her :)

-Astrid

2 kommentarer:

 1. Den forstår jeg godt at du er glad for :-)
  Jeg har Essie shine of the times, som er samme type lak. Den elsker jeg også, den kan bare pifte enhver lak op :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja har godt set at du har den essie lak den var virkelig også i tankerne alt den tid jeg drømte om Rainbow men jeg havde ikke lige muligheden for at købe den og inde inde var det en gosh rainbow der var min drøm ;) men det er virkelig en super smuk form for lakker! elsker den er har fundet på det :D

   Slet

Hej :) jeg bliver altid rigtig glad for kommentar og jeg vil førsøge at svare så hurtig så mulig på dem der kommer :)

Kunne du lide dette indlæg så se også...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...