fredag den 14. juni 2013

Fælles Fredag #1 - Tekstur - DIY


Jeg meldt mig i sidste uge til et koncept der hedder Fælles Fredag. Det er en gruppe blogger der hver fredag laver negle ud fra det samme tema/emne. I dag er emnet Tekstur. Det var selvfølgelig oplagt så at vise nogen af sine tekstur lakker frem… men jeg ejer ikke en tekstur-lak, selv om de er meget fremme lige nu. Så jeg har tænkt kreativt, og dette var hvad det kom ud af det.Manien er lavet ved, at jeg først har lagt 3 lag af Rimmels Little bo peep (min nye ynglings lysegrå lak!). Da det var tørt lage jeg et forholdsvis tykt lag af lakken igen og skyndte mig, inde laget begyndte at tørre, at drysse køkken salt over. Dette gjorde jeg med alle fingerne og der efter slog jeg forsigtig fingerspidserne ned i boret for at få det overskydende salt af. Til sidste sluttede jeg med endnu et tyndt lag af Little bo peep.
Der kom ikke så meget tekstur over det, som jeg havde håbet. Det føles nærmest lidt som at rører ved en sten, men det da osse en form for tekstur ikk ;)


Det er endelig lidt dumt, at jeg ikke har fået købt nogen tekstur lakker. OPI liquid sand, er jo let tilgængelig i Danmark og jeg synes endelig tekstur lakker er ret seje.
Når jeg skal til tyskland i sommerferien, må jeg se om jeg kan finde nogen. Ellers så kunne jeg godt tænkte mig China Glaze texture lakker, dem kan i se Swatches af dem hos The Polishaholic.
Er tekstur lakker noget for jer? Hvilke mærkers tekstur lakker er i faldet for?


- Astrid


15 kommentarer:

 1. Dem fra China Glaze er geniale! Og Barry Ms, de er også nemme at få fat i på Asos :)
  De er absolut et hit hos mig :D
  I Tyskland skal du gå efter dem, der hedder PS2 :)

  Sjovt fundet på med saltet :D Måske sukker havde givet mere tekstur, fordi 'kornene' er større? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det synes jeg også de er, især den orange og blå og pink og og og de er alle så flotte! ja det er rigtig jeg har bare aldrig prøvet at handle der før, men måske skal man bare kaste sig ud i det :)
   uuu så skal jeg da klart på udkig efter det mærke, ved du hvilke butikker det forhadles i? :) Mærket Kiko har også lavet nogen rigtig fine tekstur lakker, de minder lidt om CG :)

   Det tænker jeg også, ville endelig først have lavet det med sukker men troede måske det blev for meget tekstur ;) men måske skulle man afprøve det engang :)

   Slet
 2. Jeg er også glad for China Glaze og Barry M. Har et par fra Opi også, men dem har jeg ikke leget så meget med endnu :-)

  Dine negle ligner nærmest beton - ikke på en dårlig måde altså :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan høre jeg hvis skal have kigget noget mere på lakkerne fra Barry M :) jeg ved ikke hvorfor men Opi tekstur lakker bryder jeg mig ikke rigtig om. men har set at de kommer med nogen nye engang og hvis de laver en helt alm. rød tektur lak så tror jeg at jeg er på ;)

   ja ikk? jeg kunne ikke rigtig bestemme mig for om det lignede sten eller beton så besluttede mig bare for sten ;) men det jeg jo også en slags tekstur ;)

   Slet
 3. Det ligner faktisk sten :) Måske hvis du ikke havde lagt et lag lak over var det blevet mere tekstur agtigt :) Den ene halvdel af Kiko's lakker er med en creme finish ala CG, mens den anden har shimmer i :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis du mener st jeg skulle have et lag lak over salten så har jeg det, er bange for at den tekstur som der er helt ville forsvinde med et lag lak mere :) jeg har ser de creme tekstur lakker de har lavet den skal jeg helt sikker have nogenvaf også ryger der sikkert også mange andre lakker med ;)

   Slet
 4. du skal helt sikkert have point for forsøget :) synes det ser sødt ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hele tak for det :) jeg synes også det er okay lige nu men det er ikk noget jeg skal forsøge mig med igen, tror bare man skal overlade de med til tekstur til de lakker som skal bruges til det ;)

   Slet
 5. det ligner også sten! ret godt fundet på og sluppet afsted med;) og kreativt ikke mindst. Skal du til tyskland skal du bestemt i kiko og købe alt de har! (ellers vil du fortryde det, tro mig, lader du noget blive tilbage kommer det efer dig i dine drømme!)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det :) haha jamen det bliver jeg nød til så ;p jeg havde også en drøm i nat for vi var der nede og mine forælder støttede mig i at købe alt lak der overhovedet var og de ville også betale, ville ønske det bar lige sådan i virkeligheden :)

   Slet
 6. Det er helt sikkert mere kreativt end jeg turde tænke og så er det ovenikøbet blevet godt! :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det, jeg synes også det blev okay med nok ikk noget jeg prøver igen, måske med sukker hvis det endelig skulle være :)

   Slet
 7. Hvor ser det bare flot ud(:

  Du er velkommen til at kigge forbi min blog(:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Super fin, og rigtig smart med saltet :-) Jeg gik faktisk længe, inden jeg købte texture lakker, kunne ikke rigtigt bestemme mig for, om det var pænt eller ej :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det :) sådan havde jeg det også lige da de varsommes ud, men nu er jeg hvis gået hend og faldet for dem ;)

   Slet

Hej :) jeg bliver altid rigtig glad for kommentar og jeg vil førsøge at svare så hurtig så mulig på dem der kommer :)

Kunne du lide dette indlæg så se også...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...