onsdag den 19. juni 2013

Nail art - Den lyserøde Panter -//- Pink Panther - Eksamen overspringshandling!


I Mandags sad jeg i dyb koncentration og forberedte til kommenkation/IT eksamen. (som jeg forøverig var oppe til i dag og jeg fik 12!!!!) Men lige pludselig kom jeg til at kigge på mine nøgne negle og så fik jeg bare sådan lyst til at lave nailart. Dette har hvad der kom ud af det, Pink Panther!Endelig så har jeg aldrig brudt mig om filmen, om Pink Panther. Men jeg har altid godt kunne lide intro melodien og så er panteren, som er med, bare så sød.
Jeg synes endelig også at det blev meget godt, meget bedre end forventet. Det eneste jeg ikke er tilfreds med, er poterne. De failed bare helt vild synes jeg… øv øv.

Endnu engang har jeg brugt Rimmel, Little bo peep (Seriøst jeg bruger alt for meget af den, jeg har kun haft den i 4-5 uger og der er allerede brugt lidt over en 3. del) Resten er lavet med akrylmaling. Jeg har næsen brugt alt mit hvide maling, så jeg må snart have fadt i noget mere.


Jeg prøvede at lægge matte top coat over, med jeg ved ikke rigtig hvad jeg synes er bedst, blank eller matte? Hvad synes i?
 

Jeg har besluttet, at jeg hen over sommeren vil prøver, at lave negle efter læserne ønsker. Så hvis at i har nogen ønsker, så vælger jeg nogen ud og viser resultatet på bloggen.  

- Astrid

7 kommentarer:

 1. Synes det ser super fedt ud! Ville slet ikke selv kunne lave noget så småt uden at miste tålmodigheden fuldstændig. :-D

  Kig gerne forbi:
  www.whenwonderscollide.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
  2. Tak for det. Jeg elsker at lave noget med detaljer og sådan, synes det er rigtig hyggelig! Med en lille pensen og akrylmaling så går det ;)

   Slet
 2. Jeg elsker din Pink Panther :) Tillykke med 12-tallet :) Jeg har nomineret dig til en Liebster Award, som jeg håber du bliver glad for og vil dele med andre :) Alle informationerne ligger på min blog :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for begge ting :) sejt, tak for det, jeg vil lige se om jeg kan nå det hæn over sommeren :)

   Slet
 3. Har det på samme måde med Pink Panther - har aldrig rigtig set den "rigtigt", men musikken kan jeg godt li. De er super fine dine negle :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejlig at høre at der er nogen der har det på samme måde som mig, så føler jeg mig ikke helt sær :P tak for det :)

   Slet

Hej :) jeg bliver altid rigtig glad for kommentar og jeg vil førsøge at svare så hurtig så mulig på dem der kommer :)

Kunne du lide dette indlæg så se også...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...