fredag den 19. oktober 2012

Music Challeng dag 7: I'm a barbie gril, Aqua (indlæg af gæste-blogger)


No i’m not Astrid! Nej jeg er en anden pige ved navn Charlotte som er 16 år gammel. Da jeg så at Astrid søgte efter en gæsteblogger på Neglelirs side, kunne jeg ikke lade vær med at melde mig!

Jeg har elsket at lave negle i lidt over et års tid, og jeg har en fin lille samling på omkring 80 lakker tror jeg? Grunden til at jeg elsker at lave mine negle er at de er lidt mere ”skjulte” end makeup i ansigtet, det holder længere end alm. Makeup og så er det kan man så mange ting!

Dagens udfordring er I’m a barbiegirl og den har jeg faktisk til SingStar… Men når jeg hører den sang tænker jeg lyserød og en hel masse glitter! Så derfor jeg jeg forsøgt mig med en Jelly Sandwitch som er en metode hvor du lægger en grundfarve, glitter, så en halvgennemsigtig farve, glitter igen, den halvgennemsigtige igen og så fortsætter du ellers.

Min bedste ven var i Prag for en uge siden og han havde købt to glitter neglelakker med hjem til mig, så de skulle selvfølgelig afprøves. Så har jeg ellers brugt L.A. Colors french nail – pink som base, og så har jeg brugt jelly-lakken O.P.I got a date to knight. Til min acent nail har jeg brugt Maybeline Volcanic Red.

Glitterlakkerne er jeg dybt imponeret over! De er så smukke og den lyserøde har en klar lyserød som base så den gjorde mine negle en tand mere lyserød hvilket jeg elsker! Den blå glitter har en fuldstændig klar base, men glitteret skifter mellem gylden og blå og så er der nogle stykker glitter der er større end de andre, hvilket jeg godt kan lide.                                                                                                                            

Mange tak til skønne Charlotte til at hun lige ville tage over i dag og lave dette rigtig fine indlæg for mig! Synes i ikke bare hende negle er super flotte? Det synes jeg ihvertfald!

Har i også husket at se til de andre piger og set hvad de har lavet til i dag?:D


1 kommentar:

Hej :) jeg bliver altid rigtig glad for kommentar og jeg vil førsøge at svare så hurtig så mulig på dem der kommer :)

Kunne du lide dette indlæg så se også...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...