søndag den 12. august 2012

Lisas udfortring til mig!

Ja som det lyder fra overskriften så her Lisa som er kvinden bag Facebook siden Negle Lir  og bloggen af sammen navn, givet mig en udfordring. Det er sådan at jeg som ellers er en pige men et åben sind og uden fordomme stødte på nogen half moon negle inde på hendes blog som hun havde lavet i forbindelse med en challenge. Hun havde lavet nogen super fine negle hvor hun dog kun havde lavet en halv måne på en at neglene. Men så er det her en af mine få fordomme rammer mig for i min verden er half moon negle negle men en halv måne på vær negle. Jer er endelig ikke sikker på hvorfor jeg har det sådan men tror det har nogen med at gøre at da jeg så den slags negle første gang så så jeg dem i en af de kulørte balde på en kviden i en smuk rød kjole. Den hånd man kunne se hand ned langs siden og hendes lange smukke hænder men perfekt formede negle hvorpå der var sorte og hvide half moon negle. 
Pyha der lød jeg jo næsten som en desperat elsker hehe ;D nå men altså det jeg ville sige med at er at det han sadt sig fast på indersiden af hovet på mig at "rigtig" half moon negle ser sådan ud ;D Det skal så siges at jeg siden hænd har ser mange forskellig af slagsen (dog ikke som lisas) men forskellige farver, mønster osv... den eneste "regel" der er for mig og half moon negle er at der skal være en half moon på hver negle.         

 
 
  
Nu når det var de sort hvide halv måner jeg forelskede mig i, så blev det også dem jeg valgt at lave til min udfordring. Jeg har brugt Depend nr 39 (En rigtig træls sort lak, konsistensen er fortyk og den dækker ikke så godt. Men jeg har heldig hvis fået fadt i en ny sort) De hvide halv måner er lavet med Sally Hansen nr. 150 Angel Wings.       Jeg tænkte lige at jeg ville lave list prikker på to af mine negle og je synes endelig det blev rigtig fint, jeg prøvede på at holde det så enkelt og elegant jeg kunne hele vejen igennem. Til prikkerne har jeg brugt akrylmaling. 
 
 


Da jeg havde pakket sammen og det hele så kom jeg til at tænke på om jeg ikke skulle putte lidt af min ynglings lak på Gosh rainbow til ærer for Lisa som havde en flage toplak over hende negle og jeg kan sige dit Lisa uha den ku' jeg li' ;D hehe  

Besked til Lisa: 
Undskyld undskyld undskyld mange mange gang over at indlæget forst kommer på bloggen nu. Men som du ved, så blev jeg afbrudt i mine planer søndag aften (af private årsager). Jeg var ikke hjemme mandag og kom først hjem sent tirsdag og gi på hovet i seng. Resten af ugen indtil  nu har været fyldt op men om flytning gæster byfest og meget meget mere og oven i natten at netten været i drille pind :/ øvøvøv men her er indlæget så håber du nyder det :) 

Så er min ferie snart ved at være ved vejs ende, jeg begynder i skole på onsdag så jeg må heller lige få lavet nogen negle der til, så glæd jer til dem ;D

-Astrid

3 kommentarer:

 1. Søde Astrid!! Du må ALDRIG få stress over et blog indlæg. Det virkelige liv SKAL til enhver tid komme i første række!!!!!! :-)

  NÅ, når du må kritisere mig, så må jeg vel også kritisere dig hihi. Der er flere grunde til jeg ikke bryder mig om half moon. Én af dem er at jeg ikke bryder mig om2 farvede negle med et så markant skæl. Og noget fik jeg på plads da jeg så dine billeder. Når msn laver half moon på hver negl synes jeg virkelig det springer i øjnene på mig at de er skæve/ikke lige store!! Jeg ved udemærket at det er rigtig svært at lave "månerne" symetriske, netop derfor afholder jeg mig fra at lave det. Og da jeg blev "tvunget" til det valgte jeg kun én negl. :-)
  MEN!! Jeg kan rigtig godt lide dit farvevalg, det er trods alt mere neutralt end feks. rød og blå. ;-) Dine dotter passer rigtig godt ind i designet. Og thumbs up for flake-finish. Cool :-D
  Beklager at jeg ikke kan rose dig til skyerne (det kan jeg ikke ved nogen som helst half moon) men hatten af for at du tog udfordringen op!! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. hehe den holnin har jeg også livet kan (selv om det lyder rat) ikke leves i cyper spase ;D men nu kan indlæget og det er godt :)
   kritig er helt fin med mig så kan jeg jo lære af det :) det med at man ka se skævheder i månerne og det er også en af grundene til at det ikk er så tit at jeg lavet det (dette så måske 2-3 gang) og jeg brudermig helt klart heller ikke og når farverne bare ser forkerte ud på den måde sammen men sort og hvid det passer bare godt sammen syner jeg og jeg er da gald for at du synes det sammen ;D hehe godt du synes det med flakes som sagt det var til ære for dig ;D
   jeg er bare glad for den rod jeg fik ;D og tak for udfordringen det fik jeg også til at tænke lidt over hvad jeg endelig har imod half moon på en negl og tja så elsker jeg jo udfordringer så kom gerne med et par stykke til så må jeg se på dem (dette gælder også alle andre) ;)

   Slet
 2. wow! Det er flot ud :-)

  Tjek gerne min blog ud: www.voresboble.dk

  /Amalie.

  SvarSlet

Hej :) jeg bliver altid rigtig glad for kommentar og jeg vil førsøge at svare så hurtig så mulig på dem der kommer :)

Kunne du lide dette indlæg så se også...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...