tirsdag den 15. maj 2012

Så skal der fjernes neglelak

Hej!
I dag vil jeg lige fortælle lidt om et forsøg, jeg prøvede den anden dag. Har i hørt om sølvpapirsteknikken? Altså den teknik har man putter noget neglelak fjerner på 10 vanrondeller også lægger man en på hver finder og pakker dem hver i sær ind i sølvpapir. Den skulle jeg da lige afprøve den anden dag, da jeg havde glimmer lak på og det er jo som de fleste nok ved, et være bøvl at få det af. Men landet lå sådan at jeg hverken havde vatrondeller eller sølvpapir så jeg brugte vat og tape i stedet for.  Så i kan se så så det jo ganske kønt ud... eller... hehe.

Da vatten blev taget af, så endte mine finger med at se sådan ud. Det virkede hvis ikke helt efter hindsekten, men efter 5 min. med vat på neglene så var det en helt dele nemmere at fjerne det sidste lak fra neglene. 
Det er helt sikker noget der skal afprøves igen, når jeg har glimmer lak på, men jeg tror nu nok næste gang at jeg vil tage lidt mere neglelak fjerne på vatten eller få fadt i nogle vatrondeller. 

- Astrid

3 kommentarer:

 1. Hindsekten - det er godt nok et avanceret ord... Vi andre bruger og kender bedre til hensigten ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Iøvrigt, kender jeg kun den omtalte metode med accetone (og sølvpapiren er vigtig, ellers kanman lige så godt lade være) og den virker!! Men skal trykke og gnupoe en bitte anelse når man trækker det af.
   En anden metode. Lak fjerner lak :-D yep den er go nok, det kræver et par omgange men virker. Det er nu ikke en billig metode, men hvis man nu lige er løbet er tør for lakfjerner :-)
   Påfør et tykt lag neglelak på den neglelak du vil fjerne. Tæl til ca 10 (denmå ikke tørre!!!) og tør af, gentag indtil lakken er fjernet.

   Iøvrigt bruger jeg ikke vat. Vat suger meget væske ind i sig så man slet ikke får gavn af alt det lakfjerner man hælder på. Indtil for nylig brugte jeg lommeservietter, klippet over et par gange.
   Lige nu bruger jeg bomulds-stof revet i passende størrelser. Jeg ryddede op og skulle smide en masse sengetøj ud, så brugte heg et par timer på at sidde og hive/klippe det ca på størrelse med 1/4 lommeserviet - så nu har jeg til meget meget lang tid. Men ret genialt synes jeg selv;-)

   Slet
  2. hehe tja... jeg er ikke så god til at stave men prøve da så godt jeg kan. godt der findes stavekontrol ;)

   jeg har også læst at det er best med accetone men har også læst på andre blogge at det kan lade sig gøre med neglelak-fjerner, også tænkte jeg at det var forsøget vejr og det hjalp da lidt ;) den metode med neglelak har jeg hør om, men har aldrig fået den brugt fordi jeg er lidt nærig med min lak hehe ;)

   nå okay... det kunne være jeg skulle overvejde det med stofstykkerne måske skulle jeg nå på jagt hjemme efter slidte laner som kan bruge til formålet :) tak for den ide!

   Slet

Hej :) jeg bliver altid rigtig glad for kommentar og jeg vil førsøge at svare så hurtig så mulig på dem der kommer :)

Kunne du lide dette indlæg så se også...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...