mandag den 9. september 2013

GOSH, Rainbow - Rimmel, Wine Not

Jeg beklager hvor lidt aktivitet der er på bloggen lige for øjeblikket. Men jeg er begyndt at tage kørekort og det tager meget af min til lige PT. 

GOSH, Rainbow over Rimmel, Wine Not, Nice Nails By Astrid 

Er det bare mig, eller er GOSH Rainbow bare altid smuk, lige meget hvilken lak den er lagt over!?
Hvis i ikke ved det, så får i det at vide nu... GOSH Rainbow er bare min ultimative ynglings lak! Da jeg så den første gang, viste jeg bare, at den skulle jeg bare eje, selv om den ville blive svært at få fadt i da den er HTF. (Hard to find) 

Jeg har haft den i lidt over et år nu og jeg elsker den stadig lige så højt! Derfor spare jeg på den, så den holder i lang tid! (Det er her man ville ønske, at den ikke var en udgået model... GOSH! Ville ønske at i ville lave Rainbow igen, eller sende mig 10-20 stykker af den ;) )

Under Rainbow har jeg Rimmel Wine Not, som er en rigtig fin bordeaux lak. Det sejeste ved denne lak er, at man næsten selv kan bestemme farven. Hvis man kun ligger et lag på neglen, så bliver neglene vinrøde. Hvis man lægger 2-3 så bliver de bordeaux, og lægger man flere lag på bliver dere mere chokoladebrune - totalt sejt synes jeg.

- Lad mig høre hvad i synes om GOSH Rainbow? Er det også totalt forelskelse, eller hvad tænker i? 
GOSH, Rainbow over Rimmel, Wine Not, Nice Nails By Astrid 
GOSH, Rainbow over Rimmel, Wine Not, Nice Nails By Astrid

- Astrid

8 kommentarer:

 1. Var det ikke den du købte af mig? :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg ikke lige huske på stående fod. Men jeg købt den for 60 kr. sidste somme inde på Neglelirs kød og salg side. Så hvis du kan huske, om du har solgt en der, så var det nok dig :)

   Slet
 2. Har den også selv, og jeg er også bare super glad for min. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at hører! kan virkelig godt forså du er glad for den! jeg elsker den også men det ved du nok ;)

   Slet
 3. Flakies er også fantastiske!

  Hvis jeg var dig, ville jeg skynde mig herind, jeg har selv handlet hos dem flere gange: http://www.viis.ee/en/store?page=1

  Der er nr. 38 fuldstændig magen til Gosh Rainbow (Så behøver du ikke at spare på den)! Og desuden kan jeg også anbefale nr. 39. Men jeg har hørt at hele denne Opal serie fra Nfu Oh er ved at udgå, så du skal have fart på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. JA DE ER SÅ! :)

   Jeg har godt kigger på den side mange gange... (nogen gange bare for at se på de fine farver) men jeg tror desvære det bliver sådan af jeg ikke skal have nogen af deres lakker, selv og jeg er dybt forelsket i dem. De på blive i drømmen også må jeg på jagt efter dupes ;)

   Slet
 4. Åh det er altså noget så pænt! Jeg vil også gerne have rainbow, suk! :b

  SvarSlet
  Svar
  1. ja den er så! :) det er bare at komme igang med at lede efter den, ellers kan jeg anbefale dig at google GOSH rainbow dupe så komme der andre lakker frem som liner den næsten på en prik :)

   Slet

Hej :) jeg bliver altid rigtig glad for kommentar og jeg vil førsøge at svare så hurtig så mulig på dem der kommer :)

Kunne du lide dette indlæg så se også...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...