fredag den 2. august 2013

Fælles fredag #7 - jelly sandwich - a la flowers in a pond


Endnu engang er det blevet fredag dvs. tid til Fælles fredag! Denne uges tema er Jelly sandwich (a la flowers in pond) Et emne som jegover hoved ikke var glad for... I får lige en liste, over hvorfor dette emnet bare var træls1. Jeg ejer ikke en jelly lak...2. jeg har aldrig prøvet at lave en jelly sandwich mani før...3. Jeg har aldrig haft lyst til at prøve at lave det (jeg synes det er rigtig fint, det er bare ikke mig)4. Hader at lave noget med så mange lag... alt for lang tørre tid...5. osv...Ej nu skal jeg ikke lyde som en mega lyse slukker. Men da jeg, som i jo nok ved, så er min langefinder negl på min nail art hånd knækket. Så skulle lave det på venstre hånd, og det er så bøvlet... hm øv bøvI for kun et billede fordi jeg ikke er tilfreds med resultatet...  Jeg til manien har jeg brugt Sally hansen, Angel white og Rimmel, Appel Barry Smoothie fra Cocktail Colour kollektionen.- Inden jeg slutter af så vil jeg lige høre jer ad; Er en jelly lak nogen man burde have i sin lak samling? Og hvilke mærker og kollektioner skal man gå efter? 


- Astrid 

4 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå dine forbehold ved 3D-jelly sandwich. Vi var vist flere, der kæmpede med denne uges tema :-)

  Og ja, du SKAL eje en jelly! Punktum :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. hehe ja det kunne jeg se da jeg kiggede indlægene igennem. Godt man ikke er den eneste ;)

   uha ja så må jeg hvis på jagt efter en jelly lak ;)

   Slet
 2. Kan godt se det er svært når man ikke ejer en jelly lak, det gør det helt sikkert det sværere :/ Jeg har ikke rigtig tænkt over at der er nogen man bare bør eje, jeg fandt bare den første lyserøde jeg vidste dækkede af h. til og så har du vidst en fin jelly i sådan en ;) Men ellers var det vidst Mette der havde fundet ud af at fortynde en almindelig lak med en baselak så den blev jelly agtig, så det kunne være du skulle prøve det hvis du nogensinde hopper ud i en jelly sandwich igen :P

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg fandt også bare den tyndeste jeg kunne finde... men det irrerede mig stadig... øv
   ja det så jeg godt, mega godt fundet på af hende! hvis jeg nogensinde skulle finde på at lave jelly sandwich igen så er det enten det jeg gør eller også så har jeg fået fandt i en jelly lak :)

   Slet

Hej :) jeg bliver altid rigtig glad for kommentar og jeg vil førsøge at svare så hurtig så mulig på dem der kommer :)

Kunne du lide dette indlæg så se også...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...