onsdag den 19. september 2012

Gosh Holographic Hero and Gosh Ocean!Så er der endelig sker det dejlige at jeg kan sige: "JEG EGER EN GOSH HOLOGRAPHIC HERO!!!" Jeg skulle købe fødselsdag-gave til min lillesøster også fald jeg lige over den aller sidste der var, og gæt hvem der snuppede den! ;) Men der har jo den sidste uges været 2 for en i matas så jeg snuppede lige en anden lak med som jeg har savlet lidt over i noget tid nu, Gosh Ocean! 
 


Er den ikke flot? Den får mig til at tænke på det store hav ;o Min storesøster prøvede den lige i dag og den lage bare så flot og blank på hende negle. Jeg glæder mig bare helt vild til den skal prøves!!!!
OG NU TIL DET BEDSTE!


Er den ikke smuk? Altså det er den første rigtig holo-lak jeg af og jeg ar bare så betaget af hende! ... oh gud Jeg har givet den et køn ;P Med det er bare flot! Den er på min top 10 liste allerede nu!!! 
Hvad siger i til denne smukke lak? Er det en i også skal have fadt i?
Forresten Så er den meget smukkere i virkeligheden end på billederne! ;)

- Astrid   

4 kommentarer:

 1. Tillykke med dine nye venner :-)
  Ocean var en mine aller første lakker, har 2 og den ene er mere end 5 år gammel og den er stadig smuk og nem :-)
  Holo damen bliver du helt sikkert glad for :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. taak :) tror også jeg komme til at køre en mere af Ocean den er virkelig smuk og som du sige næm at lægge ;) Om jeg gør den er så flot og næm at lægge synes jeg i forhold til hvad jeg har hørt ;)

   Slet
 2. Virkelig flotte lakker!!:-) har selv den holografiske, men jeg har fundet ud af at den ikke holder særligt godt, så man skal ihvertfald have topcoat over;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det synes jeg også! :) Jeg synes den holder okay godt, jeg plager at ligge en ekstra lag på hvis den begynde at shippe :)

   Slet

Hej :) jeg bliver altid rigtig glad for kommentar og jeg vil førsøge at svare så hurtig så mulig på dem der kommer :)

Kunne du lide dette indlæg så se også...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...