onsdag den 1. august 2012

Tema: opsamling!

Ja dette er så det allersidste indlæg i dette tema så derfor har jeg lavet en lille collage af alle de negle jeg har fået lavet.


Hvad synes i om dette tema? er det noget i kunne tænke jer mere at eks. at jeg lave et lille jule tema til jule eller OL nu her hvor der er OL? 

Nå med dette jeg endelig ville sige med dette tema var at, man kan godt samle sig næsten et helt dotting tools sæt med ting fra husten. Man kan jo bl.a. bruge tandstikker, blyanter, kulepinde som ikke virker længer eller mange andre ting. I dette tema har jeg dog kun brugt knappenåle i forskellige størrelser.  Hvis man søger på www.youtube.com og søger på, Make your own Dotting Tool så komme der en helt masse videoer frem om hvordan man kan lave sig egen dotting tool eller ting man kan bruge til det. jeg kan rigtig godt lide denne fra Cutepolish fordi hun er god til at forklare på en god måde.

Nå men nu er der hvis kun at sige hel og lykke det dotting tool! ;D hehe
forresten får jeg i dag mig helt eget rigtig dooting tool sæt så snart kan jeg både bruge ting fra husten som dotter og så mig rigtig dotting tool sæt ;D 

- Astrid
 

1 kommentar:

  1. Fedt! Har ledt efter de der dotting tools og har aldrig kunne finde nogen! Tak :]

    - www.behindtheattitude.blogspot.dk

    SvarSlet

Hej :) jeg bliver altid rigtig glad for kommentar og jeg vil førsøge at svare så hurtig så mulig på dem der kommer :)

Kunne du lide dette indlæg så se også...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...