torsdag den 7. juni 2012

Nyt neglelak til mig!


Okay først lige en mega undskyldning! undskyld at jeg først får skrevet dette indlæg nu men det har bare lige været så meget :( men nu er jeg på banen igen og jeg har tre indlæg ud over dette som er på vej til jer!

Nå men i dag så vil jeg vise jeg det nye jeg har købt :D jeg købte det på http://www.billigvoks.dk/ hvor alle lakkerne i en periode kostede 45 kr. alle sammen også havde de også noget top- og base coater og andre ting til neglene ;) 
jeg har lange tænkte på at jeg godt kunne tænke mig en essie good to go men i Matas koster den hele 109 kr :o men på billigvoks kostede den kun 58 kr. ;) så der skulle lige handles lidt :)

Som i kan se, så var det sikker levering af varerne og de kom allerede dagen efter jeg bestilte dem ;D

Lakken jeg bestilte var Essie, Navigate her, super smuk farve og min første grønne lak som til med også er min første Essie lak :)


Det bedste af det hele var at der kom tre slikkepinde med mums! ;D

Det var hvis det for denne gang! 
Ses og ha det godt! 

- Astrid10 kommentarer:

 1. Har os lige købt et par Essie lakker fra billigvoks.dk er super fedt de er så billige der, desværre snakker de om at priserne bliver sat op:/
  Jeg elsker Essie lakker de er super fine i farverne og så synes jeg de holder godt:)

  Hilsen Camilla

  SvarSlet
  Svar
  1. dem skal du glæde dig til! hvilke har du købt om jeg må spørge? :) ja det bliver de hvis men har læst at det lager de har nu er det sidste billege også blive det dyre der efter :/
   jeg synes der samme som dig de er virkelig fine men også dyre... det er derfor jeg kun har en ;D

   Slet
 2. Har købt capri, Tour de finance, pink diamond og Tart deco. Dejlige sommer farver:) du kan se dem på min blog Camilla-det-nu.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. ja jeg overvejede virkelig også Trat deco for jeg har en svaghed overfor orange/korale lakker men jeg havde jo ikk en grøn så jeg tænkte at det måtte jeg hellere købe :)

   Slet
 3. Den er os bare rigtig fin i farven, hehe det os med at prøve at få så bredt et udvalg af farver men får hurtigt mange hvor farver der ligger lige op af hinanden, den grønne er os frisk.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det kender jeg godt. jeg tænker tit nu skal jeg købe den farve for det har jeg ikk men så ser jeg også lige en anden farva og så har jeg lige plidselig 3 næsten ene farver med hjem ;)

   Slet
 4. Dine negle er ruígtig flotte i formen!!! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. hehe tak for det jeg kan da kun sige i lige måde :) forrasten er der ikk dyrt at få laver gele negle???

   Slet

Hej :) jeg bliver altid rigtig glad for kommentar og jeg vil førsøge at svare så hurtig så mulig på dem der kommer :)

Kunne du lide dette indlæg så se også...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...