fredag den 4. maj 2012

Nyt til hyllerne


Heey!
-Ej det er lidt over en ugen siden nu, jeg købte mig 3 nye lakker. Sorry jeg ikke har fået lagt det ind noget før men her komme de så.


Det er disse tre skønne lakker jeg har købt. De er af mærket La Femme Beauty, et mærke jeg aldrig har hør om før, så sig endelig til hvis i kender noget til mærket. 

Er de ikke smukke? jeg tror virkelig jeg får stor glæde af dem til sommer. De er nogen rigtig friske farver somme farver lige efter mig hoved. Den lilla er lidt være lilla i virkeligheden og den orange/koral/pink farvet (ved ikke hvad man skal kalde den sig endelig til hvis i har en ide) ser mere pink ud end orange i virkeligheden men seriøst elsker den farve!

Også fandt jeg lige noget tynde pensler i Søsterne Grene, som jeg vil bruge til at lave nail art med framover. Indtil nu har jeg brugt tandstikker, men det er lidt nemmer med en pinsel.

Grunde til at jeg har købt alle disse vidunderlige ting, er at jeg skulle med min skole til København. Det lyder ikke af noget særlig, men det var særlig fordi det kun var nr. 3 gang i mit liv jeg er i København. Vi skulle se National museum og folketinget også fik vi halv anden time på strøjet. Det var en herlig dag for sådan en jyde som mig. 

-Astrid 

4 kommentarer:

 1. Til lykke med de søde nye farver, de er "rigtigt sommer" synes jeg osse :)
  Måske skal du beskære dine pensler i tykkelse for at kunne tegne tyndt nok - Robin Moses har på YouTube en fin vejledning...

  SvarSlet
  Svar
  1. tak for det dejlig at høre man ikke er den eneste der synes det ;) hmm det havde jeg også tænkt på, men er bange for at jeg klipper forkert, det har jeg gjort en gang før, men tak for tippet det vil jeg tage til genovervejelse.
   ps tak fordi du er blevet fast læser, jeg elsker virkelig din blog og jeg er meget glad for at du ville være fast læser af min :)

   Slet
  2. hehe, der er noget særligt over ens første læser og ens første kommentar :)
   Det er ikke så svært at klippe pensler, hvis du har en gammel pensel, kan du jo prøve på den først. Men ellers tag lidt af gangen, afprøv og tag så evt. lidt mere...

   Slet
  3. hehe ja det er der i hvert fald :)
   hmm det er jeg at jeg vil gøre :) jeg ligger lige et indlæg ind når det er gjord (det bliver måske engang i weekenden) så kan jeg jo se om det lykkedes mig ;)
   tak for de gode råd dem kunne jeg godt bruge mange flere af :)

   Slet

Hej :) jeg bliver altid rigtig glad for kommentar og jeg vil førsøge at svare så hurtig så mulig på dem der kommer :)

Kunne du lide dette indlæg så se også...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...